luni, 19 iulie 2010

19 iulie 2010

O nouă şedinţă a atelierului ! A fost interesnat. Au lipsit cîţiva oameni ce-i drept....Totuşi şedinţa s-a început cu citirea noului monolog al Augustinei.Ăla care a fost postat cîteva secunde în urmă ;) După ascultarea monologului Petru a atins problema inteligenţei artificiale,şi a propus ca şi însuşi aparatul să devintă un personaj în monolog,personajul căruia îi pare rău de tînără că o forţează,o chinuie să trăiască. Monologul l-a făcut pe Petru să răscolească puţin în amintirile sale povestindu-ne un caz despre un om cu care stătea într-o cameră în spital şi acre laf era conectat la un astfel de aparat.
Elena a reuşit să vadă şi o altă latură...Ea a afirmat că ar trebui de introdus şi fata ca şi personaj activ,care aflată în comă oricum gîndeşte şi de a prezenta gîndurile acesteia.
Lui Dudu i-a plăcut...Cred că şi celorlalţi le-a placut ideea,dar în acelaşi timp cu toţii au căzut în comun deacord că lucrarea mai trebuie dezvoltată.

Apoi a fost ce a fost :) Dudu a încercat să ne dea un exerciţiu de creativitate,a mers cu chin cu vai pe lîngă al doilea...Pentru al doilea nu-i ajungea inspiraţie nimanui :) E luni frate! Cum sa tragem şi noi din plug începînd cu luni ?! :D
Ne-am distrat puţin,Augustina a făcut puţin de show,fără intenţie o face mai ca mereu :D

Iar apoi...Apoi ne-am desparţit pînă sîmbăta viitoare ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan