vineri, 13 august 2010

Invitaţie a lansarea revistei La PLIC No.4#


Sambata, 14 august, ora 19.00 va invitam la APARTAMENT DESCHIS (str. Bucuresti 68/1, Chisinau) la lansarea celui de-al patrulea numar al revistei de cultura, arta si atitudine, Revista la PLIC. Gazdele tale vor fi ca si pana acuma redactorii Revistei la PLIC si colaboratorii ei.

Cum tema de baza este PATRIOTISMUL vom da impreuna startul Campaniei de educatie patriotica. La cumpararea revistei la PLIC vei primi un cupon pe care il vei putea schimba la fata locului cu o bere Chisinau de la Hose Pablo.

Incepind cu ora 21:00 vei putea savura berea urmarind proiectia #4 DVD la PLIC – GENUL ZERO in prezenta curatoarei Sanda WATT.

Te asteptam!


Revista la PLIC este cea mai noua publicatie culturala din Republica Moldova si Romania, o revista obiect cu un caracter interdisciplinar si experimental pronuntat, care isi propune sa reflecte si sa reuneasca tendintele artistice si literare ale tinerilor din Republica Moldova, Romania dar si din alte regiuni.


#4 Revista la PLIC
din cuprins:

DOSAR: PATRIOTISMUL
Numarul 4 al Revistei la PLIC va invita la o discutie despre PATRIOTISM. Colegii si invitatii nostrii au luat PATRIOTISMUL in brate (asemenea fetitei din povestea lui NU) si l-au intors pe toate partile incercand sa afle daca mai are rost sau nu sa fie adus in discutie in context actual european, daca mai este ceea ce a fost sau s-a transformat, daca mai rezista sau exista artistic sau daca ii place poezia.
Raspund si se intreaba:Iulia MODIGA, Florin BICAN, Ecaterina BARGAN, Ciprian SIULEA, Ion BUZU, Doina RUSTI, Petru BOGATU, Cristina TOMA, Mihail VAKULOVSKI, Ion GROSU, Moni STANILA, Alin CIUPALA, Florin HALALAU, Radu BALTASIU, Oleg KRASNOV, Ludmila COJOCARU, Alexs TOCILESCU, Grupul R.E.P., Razvan TUPA, Cristina ISPAS, Vasile ERNU

ARTA
Madalina Iulia TIMOFTE aduce in discutie Identitatea facand referire la doua expozitii interesante din Europa si America, Andra CHITIMUS ne invita sa reconsideram recenta Binenala de arta de la Bucuresti iar Igor MOCANU vorbeste despre memorie si body discourse cu referire la expozitia Reginei Jose Galindo de la MNAC - Urgent Issues.

POEZIE
Elena VLADAREANU, Vadim LUNGUL, Mihail VAKULOVSKI scriu si raspund la intrebarile noastre

TEATRU
Sandu MACRINICI o provoaca la dialog pe Nicoleta ESINENCU

JURNAL
Alexandru VAKULOVSKI ne povesteste prima sa calatorie in Romania dupa expulzare
& multe alte suprize

SUPLIMENTE:
AREA Chicago / bombabuzunare / Curaj / HZ pofta buna! HZ Multumesc / Oberliht / PLIC international / Studentul din PLIC/ TIUK!
EXPO la PLIC
Vlad NANCA [RO]
Hose PABLO [MD]
Ghenadie POPESCU [MD]
Vladimir US [MD]
DVD la PLIC
GENUL ZERO
Curator: Sanda WATT [RO]
Cu:
Aleksandra ACIC [RS]
Tatiana FIODOROVA [MD]
Cinty IONESCU [RO]
Delia POPA [RO]
Larisa SITAR [RO]

2 comentarii:

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan