marți, 30 noiembrie 2010

Filmul de Piatra este singurul festival adresat exclusiv tinerilor cineasti, deopotriva profesionisti, studenti sau amatori, din Romania Si Republica Moldova.

Editia "2.0" se va desfasura intre 6 si 9 ianuarie 2011, la Piatra-Neamt, unde sunt invitati cineastii si cinefilii din toata tara sa petreaca o mini-vacanta de iarna presarata cu scurt-metraje, concerte si evenimente multimedia, dar si cu sporturi de iarna in inima orasului.


Sunteti invitati sa va inscrieti filmele online, pe www.filmuldepiatra.ro. Fimele se pot transmite tot prin mijloace electronice sau prin posta, insotite de formularul de inscriere. Termenul-limita este duminica, 5 decembrie.

Sectiunile din programul principal al Filmului de Piatra sunt: fictiune, documentar, animatie, experimental si videoclip.

Autorii lucrarilor selectate vor fi invitati la Filmul de Piatra pentru a se bucura de 4 zile de filme, networking si zapada, cu toate cheltuielile acoperite de organizatori.
In cursul anului viitor, Filmul de Piatra va promova filmele in randul unor festivaluri partenere din tara si strainatate.




Daca aveti intrebari ii puteti contacti pe organizatori pe site-ul festivalului sau pe pagina de facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan