duminică, 12 decembrie 2010

Concurs de debut – Cartea Românească



Pentru cei care nu au aflat încă, se aproprie de sfârşit cel mai important concurs pentru scriitorii nedebutanţi, şi anume, Concursul de debut de la Cartea Românească, al cărui premiu va consta în publicarea volumului de debut la prestigioasa editură. Editura Cartea Românească organizează concursul anual de debut, ediţia 2010, cuprinzînd următoarele secţiuni: poezie, proză, teatru, eseu, critică şi istorie literară.

Lucrările declarate cîştigătoare vor fi publicate. Sunt acceptate la Concursul de debut de la Cartea Românească şi manuscrise ale autorilor care au fost incluşi anterior în antologii sau au publicat în volume colective. Manuscrisele (minimum 50 de pagini) vor fi expediate prin postă pe adresa Calea Victoriei nr. 115, sector 1, Bucureşti, cod 010071, în format electronic (CD) şi printat (ambele obligatorii), sau vor fi depuse direct la sediul editurii intre 1 septembrie 2010 si 31 decembrie 2010.

Plicul va purta menţiunea „Pentru concursul de debut al Editurii Cartea Românească” şi va fi specificată secţiunea la care participă. Pe plic, nu va fi înscris numele expeditorului, în locul acestuia se va scrie un motto. În interior, se va introduce un al doilea plic sigilat pe care va figura acelaşi motto şi CV-ul autorului. Manuscrisele nepublicate nu se înapoiază.

Relaţii suplimentare
telefon: 021-3196599
email: ecr@cartearomaneasca.ro

*
( acest anunţ e preluat de pe Boomlit)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan