miercuri, 25 mai 2011

Dumitru Marian ne zice

Centrul Cultural Gaudeamus
Str. V.Alecsandri.4
Tel. 24 50 01, 24 50 83


Comunicat de presă


Festivalul filmului american se lansează la Chișinău

Ambasada Statelor Unite ale Americii va invită la cea de-a cincea ediţie a Festivalului filmului american, care se va desfăşura la Centrul cultural Gaudeamus în perioada 26 mai-1 iunie 2011. Intrarea la toate proiecţiile este liberă.

Ambasadorul SUA Asif Chaudhry va participa la deschiderea festivalului, care va avea loc pe 26 mai, ora 18:00. Mass media este invitată.

Tematica ediţiei din acest an a Festivalului Filmului American este "filmul american clasic". În cadrul Festivalului vor fi prezentate 13 filme clasice americane din anii 1940 şi până la lansări recente. Filmele au fost selectate să reflecte o gamă largă de genuri, inclusiv drame, comedii, filme de suspans şi filme pentru familie. Aceste filme au lăsat o amprentă nepieritoare pe vieţile oamenilor şi reflectă momente explicative ale istoriei cinematografice, oferindu-ne incursiuni de neuitat în timp.

Programul festivalului poate fi găsit la Centrul cultural Gaudeamus sau pe pagina ambasadei SUA la adresa: http://moldova.usembassy.gov şi pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/U.S.Embassy Moldova. Toate 13 filme sunt prezentate în limba engleză cu subtitrare în limba română.



Lidia TROIANOWSKI manager, Centrul Cultural Gaudeamus
Tel. 24 50 83 / 24 55 01
GSM 069552733
e-mail: troianowski_lidia@yahoo.fr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan