marți, 14 februarie 2012

Cititor de Proză
Un mesaj în atenţia tuturor membrilor Cititor de Proză

Scurt si la obiect: Proliteratura cauta editori, redactori, colaboratori.

Despre Proliteratura:
Proliteratura este parte a retelei Blogjob 2.o şi s-a nascut în septembrie 2011, dorindu-se a fi un blog literar şi un promotor al unei librării online si edituri, care urmau sa se infiinteze mai tarziu. In perioada septembrie 2011- ianuarie 2012, blogul a fost vizitat - in medie - de 1000 de vizitatori unici pe zi, in luna decembrie existand peste 54.000 de unici/luna.

In februarie 2012, in urma unor disensiuni intre cei 2 co-proprietari, Proliteratura a trecut definitiv in portofoliul Blogjob 2.0, renuntandu-se practic la infiintarea librariei online si a editurii (ca sa fiu si mai exact, unul era cu banii, celalalt era cu "capu" şi cu partea logistica/tehnica - tocmai de asta s-a renuntat).

Pe 16 februarie 2012, Proliteratura se va relansa si, totodata, va lansa şi "Povesti din viata", o revista online care va prezinta povesti reale trimise de cititori sau culese din cotidianul fiecaruia, precum si proza si poezii. Noutatea este ca poveştile vor fi modificate de redactori şi vor fi adaugate elemente beletristice, pentru a ii conferi un farmec aparte.

Cerinte

Ce vrem noi de la tine? E simplu!

În primul rând, trebuie să fii in stare sa scrii corect gramatical. O greşeală e omenească, însă a nu fi in stare de a "inchega" o fraza nu este permis.

In al doilea rand, să stii cu ce se "mananca" o carte si o poveste. Pentru că asta vei publica pe Proliteratura. Recenzii (atentie!, nu comentarii literare - pentru ca exista o diferenta) si stiri din lumea literara, cum ar fi: lansari de carti, concursuri, evenimente, semnale editoriale, interviuri, etc.

In al treilea rand, chiar daca vei prelua informatii de pe alte situri/bloguri ... e musai ca articolul in cauza sa il scrii cu cuvintele tale si sa adaugi/sa precizezi sursa.

Ce oferim?

Iti oferim sansa sa lucrezi intr-un colectiv in care nu te va sacai sau deranja mai nimeni, iar atunci cand vei fi deranjat se va intamplat foarte rar şi cu bune intentii.

Iti mai dam ocazia sa iti promovezi cartile/ creatiile/ blogul. In schimbul muncii depuse. E un fel de rasplata, dar si un semn de colegialitate si sustinere. Insa, fara abuzuri.

Iti mai oferim sansa sa il cunosti pe unul dintre fondatorii Cititor de proza altfel, in alta postura, ca autor ci nu ca fondator :)

Si, desigur, ce era mai important: ai sansa de a fi citit de cel putin 1000 de persoane pe zi. Ceea ce nu e extrem de mult, dar nici putin. Ci chiar foarte bine pentru mediul online din Romania.

Cum ne gasesti?

La adresa de mail proliteratura.ro@gmail.com sau lasa un comentariu aici. Pentru că aşa vom cere o opinie si fondatorilor Cititor de proza.

PS: Momentan totul se face voluntar, daca vom produce bani, vom avea si bani (Doar de asta am spus ca a ramas doar cel cu "capu" şi cu partea logistica/tehnica). Altfel, ramanem doar PRO pentru ca scriem, citim si ne place.

Si sa nu uitam: un om care nu a citit macar o carte este doar o persoana inexistenta pe scena vietii!


sursa :http://cititordeproza.ning.com/group/revistasiteurilordecarteculturalebloguri/forum/topics/proliteratura-cauta-colaboratori


Vizitează Cititor de Proză la : http://cititordeproza.ning.com/?xg_source=msg_mes_network

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trandafirii

Câțiva trandafiri încă înfloriți în plină toamnă în stradă. Copyright: Ecaterina Ștefan